Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket a Gerecse lábánál, Vértesszőlős ófalujában csendes, nyugodt, családias hangulatú Vendégházunkban!

A Vendégház megálmodója, létrehozója és üzemeltetője Szamos Boglárka Katalin, aki felismerte, hogy a mai felgyorsult világunkban néha ki kell szállni a mókuskerékből és családunkra, magunkra is kell szentelni némi időt. Ennek a szükséges időnek a kellemes eltöltéséhez kívánjuk megteremteni az alapot Vendégházunkkal, ahol csendes, nyugodt, családias környezetben hagyhatják hátra Vendégeink a mindennapok nyüzsgését. Szálljon meg nálunk a Katalin Vendégházban és töltődjön fel a természet közelségében!

Igény esetén segítünk az itt töltött idő kellemes, kényelmes, aktív eltöltéséhez, kirándulások, programok tervezésével, szervezésével is.

A Gerecse és a Vértes erdeinek közelsége, a hegyi- és kerékpárutak kellemes kirándulásokra, aktív kikapcsolódásra adnak lehetőséget, míg szomszédos városaink a történelem és a kultúra szerelmeseinek nyújthatnak felejthetetlen emlékeket.

Vértesszőlős 5 km távolságra van mind Komárom-Esztergom megye székhelyétől, mind a történelmi Tata városától, illetve mintegy 60 km távolságra van mind Budapesttől, mind Győrtől, illetve Székesfehérvártól és Esztergomtól egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?